Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Λιγότερη ασχήμια σήμερα την είσοδο του Κρανιδίου.

Έξη ημέρες μετά την δημοσίευση μου με φωτογραφική απεικόνιση, για την ασχήμια με τις "πλερέζες" όπως τις είχα ονομάσει ,εδέησαν οι αρμόδιοι του Δήμου να τις αφαιρέσουν από ένα προς πώληση παλαιό σπίτι αγνώστου σε μένα τουλάχιστον ιδιοκτήτη. Παραθέτω  και τις 2 εικόνες μια πριν από έξη ημέρες που έκανα την δημοσίευση και μία σημερινή . Δεν είναι λιγότερο άσχημα έτσι για την πόλη μας;
Με την ευκαιρία αυτή δημοσιεύω σήμερα μια εικόνα με ένα απόφθεγμα που το είχα πάντοτε αναρτημένο στο γραφείο μου από όποιους χώρους και αν πέρασα σε θέσεις δημόσιας ευθύνης ,για να το βλέπω πρώτα εγώ και ύστερα όσοι έμπαιναν στο γραφείο μου . Γιατί ναι πιστεύω ακράδαντα ότι το χρέος και τα καθήκοντα μας που έχουμε, από την όποια δημόσια θέση κατέχουμε όταν μάλιστα αμοιβόμαστε για αυτό που κάνουμε, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΥΠΕΝΘΥΜΪΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
Και κάτι άλλο, όταν εκτελούμε τα καθήκοντά μας ακόμα και χωρίς να μας τα υπενθυμίζει κανείς, ούτε για μπράβο είναι ούτε για θριαμβολογίες, γιατί απλά ,τη δουλειά μας κάνουμε. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και όταν πράττουμε θετικά πέραν των αμοιβομένων καθηκόντων μας (όχι αντίθετα εννοείται προς αυτά), τότε αρμόζει ο έπαινος και μάλιστα χωρίς να είναι ζητούμενο ή επιδιωκόμενο. Η ενημέρωση πεπραγμένων και ο απολογισμός είναι άλλο πράγμα και γίνονται με τις διαδικασίες που ορίζονται. 

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου