Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

2ο Νηπιαγωγείο Ερμιόνης. Το 2011 μετεγκαταστάθηκε σε σύγχρονο και ασφαλη χώρο.

Μεγάλο ήταν το πρόβλημα στέγασης που αντιμετώπιζε το 2ο Νηπιαγωγείο Ερμιόνης, που στεγάζονταν μέχρι το 2011 στο ισόγειο του κτηρίου όπου στεγάζεται σήμερα η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ερμιόνης "Απόστολος Γκάτσος" (παλαιό κοινοτικό κατάστημα) σε εντελώς ακατάλληλο χώρο. 
Μόλις αναλάβαμε την Διοίκηση τού νέου Καλλικρατικού Δήμου Ερμιονίδας δώσαμε άμεση και αποτελεσματική λύση στο μεγάλο και χρόνιο αυτό πρόβλημα που αντιμετώπιζαν παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί. Ατέρμονη αλληλογραφία με το Υπουργείο Παιδείας και τον ΟΣΚ για τοποθέτηση λυόμενου κτηρίου σε κάποιο οικόπεδο,δυσεπίλυτα τεχνικά προβλήματα πρόσβασης κλπ. 
Κι όμως η λύση ήταν απλή , πολύ απλή. Σε συνεργασία με την διευθύντρια του Νηπιαγωγείου κ Ελένη Βλάσση και τους γονείς, οι τότε Αντιδήμαρχοι κ.κ Κολυμπάδης Παντελής και Σταύρος Κούστας υλοποίησαν σε χρόνο ρεκόρ την πρότασή μου για διαρρύθμιση του υπάρχοντος σύγχρονου και μεγάλου κτηρίου του παιδικού Σταθμού Ερμιόνης, το οποίο με μικρές εσωτερικές κυρίως τεχνικές παρεμβάσεις διαιρέθηκε και στέγασε άνετα και το 2ο Νηπιαγωγείο ,χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στον Παιδικό Σταθμό. Εξαιρετική ήταν η βοήθεια της κας Ελένης Βλάσση καθώς και η εν μέρει εθελοντική εργασία του υδραυλικού κ Ταξιάρχη Καισαρέα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου