Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Αίτημα για σύγκληση σε συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Κρανιδίου .


Κρανίδι 13/11/2019
Δημήτρης Καμιζής    
Κοινοτικός Σύμβουλος Κρανιδίου

Προς :
Τον Πρόεδρο του
Κοινοτικού Συμβουλίου Κρανιδίου
κ. Αντώνιοζα Νικόλαο

Κοιν. : προς όλους τους Κοινοτικούς Συμβούλους Κρανιδίου

ΘΕΜΑ : Σύγκλιση συνεδρίασης του Κοινοτικού Συμβουλίου

κ. Πρόεδρε,
λόγω επειγόντων και σοβαρών προβλημάτων που υπάρχουν τόσο στην πόλη του Κρανιδίου όσο και στην ευρύτερη περιοχή του πρώην δήμου Κρανιδίου σας προτείνω και σας ζητώ την σύγκλιση του Κοινοτικού Συμβουλίου το ταχύτερο δυνατόν προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις σύμφωνα με την παρακάτω θεματολογία :

1.      Αναλογική διεκδίκηση στην κατανομή των οικονομικών πόρων δράσεων κι έργων στην κοινότητά μας σύμφωνα με τα κριτήρια που προβλέπονται στο θεσμικό πλαίσιο Κλεισθένης (πληθυσμός, έκταση, μήκος δημοτικών και αγροτικών δρόμων, διασπορά κατοικιών και δραστηριοτήτων σε όλη την έκταση του προκαποδοστριακού δήμου Κρανιδίου, εξυπηρέτηση όλων των διοικητικών λειτουργιών του Δήμου Ερμιονίδας).
2.   Μελέτη και κατασκευή υπόγειας διάβασης πεζών στον περιφερειακό δρόμο Κρανιδίου για την ασφαλή διέλευση των πεζών και κυρίως των μαθητών προς και από το Λύκειο Κρανιδίου, το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Κρανιδίου, και τα κοιμητήρια Κρανιδίου.
3.     Άμεση κατεδάφιση των ετοιμόρροπων και επικίνδυνων κτηρίων και απομάκρυνση των υλικών κατεδάφισης.
4.      Απόσυρση όλων των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων και λοιπών οχημάτων από τους δρόμους της πόλης μας
5      Αναλογική κατανομή του πρόσφατα προσληφθέντος προσωπικού καθαριότητας και περιποίησης πάρκων και κοινόχρηστων χώρων (απαιτούνται τουλάχιστον 3 οδοκαθαριστές, 2 εργάτες κήπου και πρασίνου, και 1 υπάλληλος καθαριότητας σε καθημερινή βάση για την καθαριότητα και ευταξία των Κοιμητηρίων.
6     Επικαιροποίηση του κανονισμού λειτουργίας του Κοιμητηρίου και αυστηρή εφαρμογή του για την αποφυγή άμεσου κορεσμού των χώρων ταφής
7.     Απομάκρυνση απορριμμάτων και μπαζών από τα δημοτικά κτήματα πρώην Ηλία Φωστίνη, πρώην Κωνσταντίνου Ζέρβα, πρώην Κωνσταντίνου Δημότση (Έλληνα) (δωρεές προς το Δήμο) και του δημοτικού χώρου στη θέση Πλατύ Πηγάδι, καθώς και τοποθέτηση περιφράξεων  για την προστασία των δημοτικών ιδιοκτησιών
8.    Μελέτη – Αποκατάσταση του δημοτικού κτηρίου δωρεά Δημότση που προορίζεται για τη στέγαση και λειτουργία του ιστορικού αρχείου του Δήμου Ερμιονίδας 
9      Εξυγίανση του Κάμπου Κρανιδίου, με τον έλεγχο και την αποκατάσταση της  ορθής λειτουργίας του Εργοστασίου Βιολογικού Καθαρισμού, την απομάκρυνση των συσσωρευθέντων απορριμμάτων στο δημοτικό κτήμα έναντι του Ε.Β.Κ.και την αποφυγή εγκατάστασης  στην ίδια αυτή  βεβαρημένη περιβαλλοντικά  περιοχή, κάθε άλλης ρυπογόνου και ενοχλητικής δραστηριότητας ,δημοτικής ή ιδιωτικής.
10. Καθαρισμός της αποθήκης του πρώην αγροτικού συνεταιρισμού Κρανιδίου  με εκποίηση των αχρείαστων υλικών και σύνταξη πρωτοκόλλου καταστροφής των αχρήστων.



                                                               
                                                                            Δημήτρης   Καμιζής




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου