Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

ΟΙ προτάσεις της Κοινότητας Κρανιδίου για την σύνταξη του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Ερμιονίδας για το 2020.

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και "κατόπιν εορτής" κλήθηκε το Κοινοτικό Συμβούλιο του Κρανιδίου να καταθέσει τις προτάσεις του για την σύνταξη του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου, που είναι γνωμοδοτικές για την εκτέλεση έργων στην ευρύτερη περιοχή της Κοινότητας Κρανιδίου, όπου βρίσκεται και η έδρα του Δήμου Ερμιονίδας. 
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Προέδρου κ Νίκου Αντώνιοζα δεν υπήρξε έγκαιρη ενημέρωση από την πλευρά του Δήμου, ενώ στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δ.Σ. ο Δήμαρχος κ Γεωργόπουλος υποστήριξε ότι οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων είχαν ενημερωθεί προς τούτο έγκαιρα προφορικά. Πάντως γραπτή ενημέρωση -πρόσκληση που θα έδινε και τις κατευθύνσεις με τις πηγές χρηματοδότησης ,το ύψος των αναλογούντων ποσών σε κάθε Κοινότητα,τις προτεραιότητες και άλλα τεχνικά στοιχεία ,πράγματι δεν υπήρξε. 
Αποτέλεσμα αυτής της προχειρότητας και ολιγωρίας όπως ήταν φυσικό , ήταν να μην ληφθούν υπ όψιν στην σύνταξη του σχεδίου εισήγησης του Τεχνικού Προγράμματος ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου διότι έγιναν εκ των υστέρων,αλλά ούτε  καν να αναγνωσθούν κατά την διάρκεια της συζήτησης του Δημοτικού Συμβουλίου χθες το βράδυ πριν από την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος. 
Περιορίζομαι εδώ, αποφεύγοντας κάθε χαρακτηρισμό, τουλάχιστον ευχόμενος,πρώτα ο Θεός,να ληφθούν υπ όψιν στα επόμενα χρόνια της παρούσας δημοτικής περιόδου. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου