Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ...ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Στις 2 του Μάρτη είχα παρουσιάσει σ αυτό το ιστολόγιο  την επικίνδυνη κατάσταση που είχε δημιουργήσει μέσα στο Κρανίδι ένα πανύψηλο δέντρο (πεύκος) το οποίο  είχε "αγκαλιάσει" μια κολόνα της ΔΕΗ και όλα τα ηλεκτροφόρα καλώδια! Και για να είμαι ακριβής την επικίνδυνη κατάσταση δεν την είχε δημιουργήσει το δέντρο αλλά αλλά η έλλειψη πρόβλεψης και έμπρακτης πρόνοιας προς αποφυγή κινδύνων, πρώτιστα του ιδιοκτήτη του χώρου (αν υπάρχει) και βέβαια όλων των αρμοδίων Αρχών με τη σειρά που τις είχα αναφέρει. 
Ευτυχώς λοιπόν σήμερα συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ και άλλο προσωπικό πιθανόν ιδιώτη εργολάβου, απελευθέρωσαν την κολόνα και τα καλώδια που ήταν εκεί στραγγαλισμένα από καιρό όπως κατάλαβα και αυτό το έκαναν,όπως διαπιστώνει κανείς στην δεύτερη φωτογραφία , διατρέχοντας πολλούς νομίζω κινδύνους οι ίδιοι οι εργαζόμενοι . Και όλα αυτά γιατι;;; Εξ αιτίας λέω της ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ, ΚΑΘ ΥΛΗΝ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ. 
Τέλος επειδή δεν θέλω να πω περισσότερα για να μην παρασυρθώ σε χαρακτηρισμούς ,λέω ένα μόνον: 
Και εμείς οι πολίτες έχουμε ευθύνη αν δεν ενδιαφερόμαστε και δεν διαμαρτυρόμαστε για το τι συμβαίνει γύρω μας και στη γειτονιά μας,προκειμένου να μην στενοχωρήσουμε κάποιους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου