Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Δωρεές Συμπατριωτών μας προς το Κ.Υ. Κρανιδίου και τον Δήμο Κρανιδίου και Ερμιονίδας. (εν περιλήψει)

 
 Θα ακολουθήσει πλήρης αναφορά....
 
ΗΛΙΑΣ ΦΩΣΤΙΝΗΣ Με καταγωγή από τη Μικρά Ασία υιοθετήθηκε απο μικρός και έζησε στο Κρανίδι. Δώρησε στον Δήμο Κρανιδίου,γήπεδο 45 στρεμμάτων με τον παλιό ανεμόμυλο για τη δημιουργία πολιτιστικού και αθλητικού πάρκου. 
ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟ
ΤΣΗΣ Η ΕΛΛΗΝΑΣ. Κρανιδιώτης στη καταγωγή, έζησε και πέθανε στο Κρανίδι. Δώρησε στο Κέντρο Υγείας όσο ζούσε ένα ασθενοφόρο όχημα και έναν Υπερηχογράφο και στον Δήμο Ερμιονίδας το πατρογονικό του σπίτι, ένα γήπεδο 8 στρεμμάτων για τη δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου, και 200.0000 ευρω για το ξεκίνημα της ανέγερσης του.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΕΡΒΑΣ. Γεννήθηκε και αυτός στο Κρανίδι και έζησε στην Αμερική μετανάστης. Πέθανε στο Κρανίδι αλλά λίγα χρόνια πριν δώρησε στο Δήμο Κρανιδίου 2 οικόπεδα 6 και 2 στρεμμάτων αντίστοιχα. 
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΠΡΑΝΗΣ. Γεννήθηκε στο Κρανίδι και εζησε και πέθανε στην Αμερική.Δώρησε στο Κ.Υ. Κρανιδίου μέσω του τότε Δήμου Κρανιδίου το πρώτο ασθενοφόρο το 1986
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΗΤΣΟΥ .Γεννήθηκε στην Ερμιόνη και έζησε και πέθανε στο Κρανίδι. Δώρησε στο Κ.Υ Κρανιδίου τον Πρώτο Υπερηχογράφο.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ. Γεννήθηκε, έζησε και πέθανε στο Κρανίδι.Δώρησε στο Κ.Υ. Κρανιδίου οικόπεδο 6 στρεμμάτων με πρόσωπο στον επαρχιακό δρόμο Κρανιδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου